Parrez Huelgoat Katikou nevez gant eur Missioner Breizad

Huelgoat (Finistère)
Cantiques bretons

Description

Cantiques pour la mission. Le recueil contient : Kantik sant Euzen ; Autrou Sant Euzen hor Patron ; Kantik en henor d'ar Zakramant ; O Sakramant burzuduz ; Kantik an oferen ; Kinnigomp holl ar Zakrifis ; Kantik da zant Jozeph ; Kantik ar zilvidigez ; O mari, o Mamm vad ; Kantik sant Izidor patroun al Labourerien douar ; Sant Izidor benniget ; Kantik Hent ar Groaz ; Kenteliou ar Groaz ; Kanomp holl, kristenien ; Peden d'Hor Zalver stag ouz ar groaz ; Jezuz mad ha dous meurbed ; Kantik en henor da Intron Varia an Eon ; O Mari, hor Mamm zantel ; Kantik ar "Memorare" ; Guerc'hez leun a drugarez ; Induljanz ar Maro mad ; O va Aotrou, va Doue ; Cantique à Notre-Dame des Cieux.

Créateur

Bourdoulous Jean

Éditeur

Kerangal

1910

Langue

bre

Type

Partition

Fichiers

8N3_3_026.pdf

Collection

Citer ce document

Bourdoulous Jean, “Parrez Huelgoat Katikou nevez gant eur Missioner Breizad,” Collections numérisées – Diocèse de Quimper et Léon, consulté le 19 avril 2024, https://bibliotheque.diocese-quimper.fr/items/show/10313.

Social Bookmarking

Non vue