Cantiques pour la mission et la retraite

Sujet

Cantiques bretons

Description

Cantiques pour la mission et la retraite. Le recueil contient :  Speret-Zantel ; Ofromp d'an Env ; D'ar Goureou ; Me ho salud, korf ma Zalver ; Zakramant an oter ; O Zakramant ar c'haeran ; O ! Na hir eo an noz ; Deut ol ha deut gant fe ; Elet euz ar Barados ; Aktou kent ar Gomunion ; Me gred ferm hep doutans ebet ; Meulomp ol da james ; Meulomp e peb amzer ; O kalon zakr ; An Ave maris Stella ; Ni ho salud, steredenn vor ; Ar Salve Regina ; Ni ho salud, Rouanes an Ele ; Ar Rozera ; Ar pemb Mister a Joa ; Zonjomp d'ar gentan dizenes ; Ar Rozera ; Ar pemb Mister a C'hlac'har ; Ar c'hentant mister truezus ; Ar Rozera ; Ar pemb Mister a C'hloar ; Er c'hentan mister glorius ; Kantik zant Casimir, roue ; O ma ine, kanomp bemde ; Kalon dous a Vari ; Enpad miz mae ; Pegen kaer eo ar c'hantiko ; Zant Josep, pried Mari ; Kanomp ol meulodi da Jozep ; Mam an Itron-Varia ; Enor, enor da zantez Anna ; Tremen ra peb tra ; Poent braz eo d'ac'h, pec'her ; Doue, gwir Bried ; Eun dezir braz am euz ; Chilaouet gan spont hag eston ; Ar Varn gentant ; Zonjomp, o kristenien ; En han' Doue hon zikouret ! ; Allaz ! Na oufe den krompen ; Ar Barados ; Jezus pegen braz ve ; Ar vue gristen ; Setu aman d'ac'h eur reglen ; Karet Doue da gentan ; Fe hon tud koz ; Ar Vretoned 'n o enezen ; Eürus an hini a garo Doue ; Jezus a lar d'imp pedi ; Dougomp hon c'hroaz ; Eleiz a dud a gav kalet ; Kantik Breuriez ar Fe ; Breudeurni glev ; Donezono ar Spered-Zantel ; De ma c'honfirmasion ; En enor d'ar plac'h Eürus Jeann d'Ark ; O Jeann, c'houi ho peus delivret ; Kantik an Tolenou ; Sellet piz ouz an tolenou.

Éditeur

Prud'homme

1912

Langue

bre

Type

Partition

Fichiers

8N3_3_022.pdf

Collection

Citer ce document

“Cantiques pour la mission et la retraite,” Collections numérisées – Diocèse de Quimper et Léon, consulté le 8 mai 2024, https://bibliotheque.diocese-quimper.fr/items/show/10309.

Social Bookmarking

Position : 1569 (2 vues)