Cantiques bretons

Titre

Cantiques bretons

Contient :
Adorom oll ; Aman pell diouz an trouz ; Anjelus ordinal ; A-vreman beteg ar maro ; Baradoz dudiuz ; Bezit laouenn (anjelus pask) ; Breudeur, kerent ha mignoned ; Chapeled a joa ; Chapeled a c'hloar; Da feiz on tadou koz ; Deut va Doue ; D'Or Mamm Zantez Anna ; Doue, gwir bried ; Enor ha gloar ; Eu arhel a-beri an Aotrou ; Eun Doue azeu d'ho kervel ; Euruz an hini ; Evid beva gand Ievènez ; Gloar da Vari ; Gouelit va daoulagad (B ); Gwerz ar zul ;  Gwir vugale ar Werhez ; Itron Santez Anna ; Itron Varia ar Porzou ; ltron Varia Rumengol ; Jezuz a-oll viskoaz ; Jezuz pegen braz ve ; Jezuz 'zo diskennet ;  Kalon dinamm Mari ; Kemerit va Doue ;  Kinnigom oll ar zakrifis ; Lavarom ar chapeled ; Mari or Mamiil garantezuz ; Me ho salud, korf va Zalver ; Meulom oll da viken ; M'hoh ador, Doue va hrouer ; Ni hoh ador, Mahig Jezuz ; Ni o salud, o leun a c'hras ; Ni ho salud, Rouanez an elez ; Ni ho salud, steredenn-vor ; O elez ar baradoz ; O kalon zakr ;  O Mamm a garante ; O Nag om evurus ;  O sakramant burzuduz ; Patronez dous ar Folgoad ; Patronez dous a Vontroulez ; Pegen kaer eo Mamm Jezuz ; Pe trouz war an douar ; Piou lavaro pebez glahar ; Rouanez an Arvor ; Selaou va breur kêr ; Spered Santel ; War ar menez ar bastored.

Type

Périodique

Fichiers

Cantiques bretons.pdf

Collection

Citer ce document

“Cantiques bretons,” Collections numérisées – Diocèse de Quimper et Léon, consulté le 19 avril 2024, https://bibliotheque.diocese-quimper.fr/items/show/10891.

Social Bookmarking

Non vue